Some-mestari

Snäppi ja insta on hallussa, mutta kunnianhimoa riittäisi enempäänkin? Tule ottamaan haltuun Kajahuksen sosiaalisen median kokonaisuutta leirin some-mestarina!

Aikakausivastaava

Aika entinen ei koskaan enää palaa – paitsi Kajahuksen havinakairassa! Tule tekemään ohjelmaa, joka kietoutuu eri aikakausien ympärille. Aikakausivastaavan pestissä pääset jalostamaan ja toteuttamaan yhden havinakairan aikakausista toimivaksi ohjelmaksi.

Musiikkimestari

Musiikki herättää muistoja – myös leirimuistoja! Yhteislaulut ja leiribiisi ovat tärkeitä palikoita leirin yhteisöllisyydessä. Tule mukaan tekemään leirin musikaalista puolta!

Pestikehittäjä

Kuka, mitä, missä, milloin ja miksi? Päästä sisäinen HR-kehittäjäsi valloilleen ja hae mukaan luomaan Kajahuksen pestauskulttuuria!

Myymälämestari

Oletko haaveillut oman pienen puodin perustamisesta? Näetkö jo sielusi silmin, miten kauniit Kajahus-tuotteet asetellaan hyllyille? Ryhdy kivijalkakauppiaaksi, hae Kajahuksen myymälämestariksi!

Leirisairaalamestari

Kajahus on turvallinen ja terveellinen leiri. Kaikkea ei kuitenkaan voi aina ennakoida, ja silloin kolkutellaan leirisairaalan ovea. Tule tekemään Kajahuksen omaa soteuudistusta leirisairaalamestarina!