Videosisällöntuottaja

Ja parhaan leirivideon palkinto menee…. videosisällöntuottajille!

Kokoamme Kajahukselle monipuolisen kuvaustiimin, joka tuottaa leiriltä niin kuvia ja videoita. Videosisällöntuottajat ovat erityisesti videoihin erikoistunut tiimin osa. Tiimin kanssa ideoidaan sekä toteutetaan erilaisia pieniä videoproduktioita leirin viestinnän tiimin käyttöön yhteistyössä kuvaajien kanssa. Haemme monipuolisia osaajia, joilta onnistuu sekä videokuvaaminen sekä editointi.

Olet etsimämme tyyppi, jos sinulla on jo videokuvaustaitoa, videoiden editointitaitoa sekä tietämystä videoista sosiaalisessa mediassa. Esiintymistaidolle on myös käyttöä – voit kuitenkin eritellä hakemuksessasi, jos olet kiinnostunut erityisesti vaikkapa pelkästä editoinnista. Monipuolisessa tiimissä jokainen pääsee pelaamaan omilla vahvuuksillaan.

Pestissä pääset toteuttamaan videoita ammattilaisen opastuksessa. Pesti tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittää ja testata omia taitojaan, erityisesti jos työt tai opiskelu videoiden parissa kiinnostaa. Tiimin vetäjä on ammattikuvaaja/kouluttaja, joka opettaa mielellään taitojaan eteenpäin.

Pestissä toimitaan pääsääntöisesti vain leirin aikana. Tiimiläisillä ei ole johdettavia.

Lisätietoja pestistä antaa kuvauspäällikkö Mikko-Pekka Karlin (mikko-pekka.karlin@partio.fi).