Somettaja

Pidettiinkö leiriä ollenkaan, jos siitä ei kerrota somessa? Parempi varmistaa, että Kajahus on kesän näkyvin partioleiri! Sitä varten tarvitsemme somettajia!

Somettajan tehtäviin kuuluu Kajahuksen sosiaalisen median päivittäminen ja ylläpitäminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu mahdolliset haastattelut ja kameran edessä esiintyminen. Pesti sopii parhaiten 15-21 vuotiaille, mutta pestillä ei ole yläikärajaa. Jos olet aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, tämä saattaa olla juuri oikea pesti sinulle!

Minimivaatimus on perusymmärrys siitä, kuinka eri sosiaalisen median kanavat toimivat (esim. Instagram, Snapchat). Hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot, ulospäinsuuntautuneisuus sekä oma-aloitteisuus katsotaan eduksi. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Ennen kaikkea pesti vaatii iloista asennetta sekä halua kokea ja oppia uutta.

Sosiaalisen median kanavien tehokasta käyttöä sekä niiden hyödyntämistä erilaisissa tilanteissa. Pestissä pääsee kokemaan uusia asioita ja tilanteita. Takaamme, että tässä pestissä esiintymistaidot ja itsevarmuus omasta tekemisestään kehittyvät.

Ennen leiriä pesti vie aikaa muutamia tunteja viikoittain. Leirillä pesti on kokopäiväinen, mutta ei ole sidottuna yhteen paikkaan tai tehtävään. Pesti päättyy leirin jälkeen. Pestissä ei ole johdettavia.

Lisätietoja pestistä antaa somepäällikkö Toni Juntunen (toni.juntunen@partio.fi).