Kuvaaja

Muistot Kajahuksesta säilyy varmasti pitkään – vielä parempaa on, kun leiripäiviin voi palata laadukkaita kuvia katsellen. Pysyykö sulla kamera kädessä? Hae Kajahukselle kuvaajaksi!

Kuvaajat kiertävät leirillä eri ohjelmissa ja tuottavat monipuolisesti kuvamateriaalia Kajahuksen viestinnän tiimin käyttöön.

Kuvaajilta toivomme rohkeutta kuvata ja heittäytyä tilanteisiin! Lisäksi tarpeen on valokuvaus- ja/tai videokuvaustaito sekä oma kalusto. Pesti edellyttää myös kuvien editointia, joten osaaminen tässä katsotaan eduksi. On myös hyvin mahdollista, että osa kuvaajista pääsee myös kameran toiselle puolelle, joten valmiudet tähän ovat suuri plussa. Tarkoituksena on koota Kajahukselle monipuolinen, nopea ja kaikin puolin upea kuvaustiimi!

Kuvaajat pääsevät näkemään aitiopaikalta monipuolisesti leirin ohjelmistoa. Tiimissä pääsee toteuttamaan ja harjoittamaan kuvaustaitojaan. Kuvaustiimin kesken järjestetään leirin aikana myös koulutuksia, joissa päästään kehittämään omia taitojaan kuvaajana. Tiimin vetäjä on ammattikuvaaja/kouluttaja, joka opettaa mielellään taitojaan eteenpäin. Jos tulevaisuudessa työ tai opiskelu media-alalla kiinnostaa, tarjoaa pesti todella hyvän tilaisuuden päästä testaamaan ja kehittämään itseään ja taitojaan.

Kuvaajatiimissä toimii sekä valokuvauksen että videokuvauksen taitajia. Pestissä toimitaan pääsääntöisesti vain leirin aikana. Tiimiläisillä ei ole johdettavia.

Lisätietoja pestistä antaa kuvauspäällikkö Mikko-Pekka Karlin (mikko-pekka.karlin@partio.fi).