Aikakausivastaava

Aika entinen ei koskaan enää palaa – paitsi Kajahuksen havinakairassa! Tule tekemään ohjelmaa, joka kietoutuu eri aikakausien ympärille.

Aikakausivastaavan pestissä pääset jalostamaan ja toteuttamaan yhden havinakairan (ohjelman osa-alue) aikakausista toimivaksi ohjelmaksi. Nollasta ei tarvitse aloittaa, sillä aikakausien pohjista on jo suunnitelmat.

Pestissä auttaa, jos olet valmiiksi kiinnostunut historiasta. Tärkeää on myös kyky kehittää leiriläisten näkökulmasta kiinnostavaa ohjelmaa – luovuudelle ja heittäytymiskyvylle on siis tarvetta! Ohjelmassa toteutettavat aikakaudet ovat erilaisia sisällöltään ja toteutukseltaan, joten pestattujen osaaminen ja oma kiinnostus otetaan huomioon pestejä jaettaessa.

Pestissä opit organisointitaitoja, innostavan ohjelman suunnittelua sekä varmasti myös yhden jos toisenkin uuden asian historiasta.

Pesti alkaa heti pestauksen jälkeen ja kestää ennen leiriä niin kauan kun oman osa-alueen valmiiksi suunnittelu kestää. Pesti jatkuu leirillä ohjelmakairan ajan. Pestissä ei ole johdettavia.

Lisätietoja pestistä antaa ohjelmapäällikkö Jenni Lohiniva (jenni.lohiniva@partio.fi).