Kajahuksen parhaat pestit haetaan nyt!

Olispa jo kesä, kärpäset ja Kajahus! Odottavan aika ennen leiriä ei ehkä tunnu niin pitkältä, jos leirille pääsee ottamaan varaslähdön hyppäämällä mukaan leirin suunnitteluun jo keväällä. Tutustu pestitarjontaan ja jätä hakemuksesi.

Loput leiripestit tulevat hakuun ilmoittautumisen yhteydessä. Tämä on kuitenkin viimeinen hetki, kun voit hakea tiettyä pestiä.

Samoajilla on leirillä vähintään 50% pesti ja pestin osa-alueesta voi antaa toiveen leirille ilmoittautuessa. Samoaja voi toki halutessaan ottaa pestin koko leirin ajaksi.

Vapaamuotoinen hakemus toimitetaan sähköpostitse pestin vastuupäällikölle. Yhteystiedot löytyvät jokaisesta pestikuvauksesta. Päälliköltä saat myös tarvittaessa lisätietoja pestistä. Tule tekemään Lapin Partiolaisten suurinta ja kauneinta leiriä!

Lauluntekijä

Leiribiisi, mikä ihana taiteenlaji! Pahimman luokan korvamato vai yhteisöllisen leirifiiliksen synnyttäjä – tule Kajahuksen biisinikkariksi sanoittamaan ja säveltämään leirilaulua!

Tiedottaja

Kulkeeko tieto asioista ja aikatauluista jouhevasti? Miten infovyöryn saisi padottua ymmärrettäväksi paketiksi? Näihin kysymyksiin vastauksen antaa tiedottaja!

Videosisällöntuottaja

Ja parhaan leirivideon palkinto menee…. videosisällöntuottajille!
Kokoamme Kajahukselle monipuolisen kuvaustiimin, joka tuottaa leiriltä niin kuvia ja videoita. Videosisällöntuottajat ovat erityisesti videoihin erikoistunut tiimin osa.

Kuvaaja

Muistot Kajahuksesta säilyy varmasti pitkään – vielä parempaa on, kun leiripäiviin voi palata laadukkaita kuvia katsellen. Pysyykö sulla kamera kädessä? Hae Kajahukselle kuvaajaksi!

Kutsuvierastiimiläinen

Keksitkö jutun juurta asiasta kuin asiasta? Olet sosiaalinen ja tykkäät ylpeillä partioharrastuksella? Hae mukaan Kajahuksen kutsuvierastiimiin!

Aikakausivastaava

Aika entinen ei koskaan enää palaa – paitsi Kajahuksen havinakairassa! Tule tekemään ohjelmaa, joka kietoutuu eri aikakausien ympärille. Aikakausivastaavan pestissä pääset jalostamaan ja toteuttamaan yhden havinakairan aikakausista toimivaksi ohjelmaksi.

Bändiläinen

Mitäpä olisi leiri ilman leiribändiä! Hae mukaan Kajahuksen bändiin, sinä musikaalinen tyyppi!

Musiikkimestari

Musiikki herättää muistoja – myös leirimuistoja! Yhteislaulut ja leiribiisi ovat tärkeitä palikoita leirin yhteisöllisyydessä. Tule mukaan tekemään leirin musikaalista puolta!

Ohjelmatekijä (kulttuurikonduktööri)

Oletko koskaan haaveillut olevasi konduktööri keskellä metsää? Konnarille tulee vastaan ties minkälaista kulkijaa… Tule suunnittelemaan ja toteuttamaan omia ennakkoluuloja kyseenalaistavaa matkaa leiriläisille!

Ohjelmatekijä (onnenonkija)

Puhutaanko onnellisuudessa henkilökohtaisesta vai yhteiskunnan arvoista? Tuoko raha oikeasti onnen? Miten mitata tätä abstraktia tunnetta? Miten keskellä Kemijärven metsää havainnoidaan, mitä onnellisuus pitää sisällään? Muunmuassa tällaisten kysymysten kautta pääset herättelemään leiriläisten tuntemuksia ja näkemyksiä siitä, mitä on onnellisuus. Voiko onnellisuutta koskettaa tai piirtää?