Muutama pesti etsii vielä tekijäänsä!

Henkinen ohjelma: Löytyisikö sinulta osaamista ja kiinnostusta suunnitella leirille mahdollisuus hiljentymiseen ja pohdiskeluun? Ohjelma on suunniteltava siten, että siihen voivat osallistua kaikki leiriläiset riippumatta katsomuksesta. Toteutus voi olla joko yhden illan (23.7.) ohjelma tai ns. kylmä rasti, joka on omatoimisesti, ohjeistetusti toteutettavissa. (lisätietoja: ohjelmapäällikkö Miia Oja, miia.oja@partio.fi)

Leiribändi: Leiribändi keikkailee avajaisissa ja päättäjäisissä – tule mukaan soittamaan tai laulamaan! Leiribändikeikan voi heittää oman pestin ohessa. (lisätietoja: ohjelmapäällikkö Miia Oja, miia.oja@partio.fi)

Leirisairaala ja leiripalokunta: Tule mestariksi sairaalaan tai palokuntaan pitämään huoli siitä, että näiden leirin turvallisuuden kannalta erittäin tärkeiden paikkojen arki rullaa. (lisätietoja: turvapäällikkö Päivi Lahtinen, paivi.lahtinen@partio.fi)

Jos sinua kiinnostaa tarttuminen johonkin näistä hommista, laita viestiä pestin perässä mainitulle päällikölle! Saa myös vinkata sopivaksi tietämääsi tyyppiä: pestaukseen johtaneet vinkit palkitaan kahvilla tai jätskillä leirillä!

Ps. Eri osa-alueilta ollaan parhaillaan yhteydessä leiripestiläisiin – jos et vielä 7.7. mennessä ole saanut yhteydenottoa ja olet käytettävissä leiripestiin, laita viestiä pestipäällikkö Annakaisalle (annakaisa.tikkinen@partio.fi, 040 356 6082).

Tasot

Tekijä

Osa-alueet