Medialle

Media on tervetullut tutustumaan Lapin Partiolaisten kaikkien aikojen suurimpaan piirileiriin!

Kajahus 2019 kokoaa yhteen noin 800 partiolaista ja partioon tutustuvaa osallistujaa. Tämä joukko viettää viikon metsässä, kokee uusia elämyksiä ja oppii erilaisia taitoja Kemijärven Sarriojärvellä.

Pyydämme ilmoittamaan etukäteen tulostanne leirin projektityöntekijälle, Saara Rahkamaalle, numeroon 040 197 4167.

Leirin osoite on
Sarriontie 557
98100 Kemijärvi

Mikäli teillä tulee mieleen mitä tahansa kysymyksiä, olkaa rohkeasti yhteydessä markkinointipäällikköön Silja Aunolaan, 045 124 1238, silja.aunola@partio.fi

Erityistä Kajahuksessa

Kajahus on Lapin partiolaisten historian suurin piirileiri. Osallistujia tulee ympäri Suomea ja maailmaa. Kansainvälisiä vieraita meille tulee jopa Ugandasta asti! Kajahuksella on koko leirin ajan liveyhteys Yhdysvalloissa samaan aikaan järjestettävälle kansainväliselle suurleirille maailman Jamboreelle. Rovaniemen kaupunki on ollut tukemassa rahallisesti liveyhteyttä, jonka ansiosta se on ollut mahdollista järjestää.

Kajahus on myös Suomen ensimmäinen partioleiri, jolla on käytössä ladattavat maksurannekkeet. Leirillä maksetaan muun muassa kahvila- ja kioskituotteet Corego-maksurannekkeilla, jotka leiriläiset saavat leirille tullessaan. Maksurannekkeille ladataan käyttövaraa ja näin nopeutetaan maksamista leirin myyntipisteillä.

Uutiset ja tiedotteet

Palaa tänne myöhemmin 🙂