Leiriläiselle

Kajahusta ei ole ilman leiriläisiä. Lapin Partiolaisten suurimmalle piirileirille odotetaan saapuvan jopa tuhat leiriläistä, joista yksi voit olla sinä! Lappilaisten partiolaisten lisäksi leirille ovat tervetulleita partiolaiset etelämpää Suomesta ja ulkomailta sekä ei-vielä-partiolaiset.

PIIRILEIRI PÄHKINÄNKUORESSA

Kajahus on piirileiri, joka tarkoittaa sen järjestäjänä olevan partiopiiri. Suomen partiopiireistä pohjoisin on Lapin Partiolaiset, joka yhdistää kaikkia Lapissa toimivia lippukuntia. Piirileiri on isompi kuin esimerkiksi lippukuntaleiri, mikä tekee piirileiristä hauskan kokemuksen.

Piirileirillä ohjelma ja leiritoiminta on suurempaa ja laajempaa kuin lippukuntaleirillä: toimintaa järjestetään kaikille ikäkausille ja vapaa-ajan viettämiseen on useita mahdollisuuksia. Lisäksi piirileiri on loistava tilaisuus saada uusia kavereita muista lippukunnista.

Kajahus järjestetään 22.–28.7.2019. Sudenpentujen leiri kestää 22.–25. heinäkuuta, päättyen vierailupäivään. Leiriä edeltää rakennusleiri (18.–21.7.) ja leiri päättyy purkuleiriin (29.7.–1.8.).

VALMISTAUTUMISOPAS

Kajahusta varten voit alkaa valmistautumaan jo nyt! Leirin etenemistä voit seurata somessa Facebookissa (facebook.com/kajahus2019) ja Instagramissa @kajahus2019. Lisätietoja ja vinkkejä valmistautumiseen päivitetään myöhemmin.

PESTIT LEIRILLÄ

Kajahuksen parhaat pestit haetaan nyt!

Olispa jo kesä, kärpäset ja Kajahus! Odottavan aika ennen leiriä ei ehkä tunnu niin pitkältä, jos leirille pääsee ottamaan varaslähdön hyppäämällä mukaan leirin suunnitteluun jo keväällä. Tutustu pestitarjontaan ja jätä hakemuksesi.

Tutustu pesteihin täällä