Huoltajalle

Kajahus on piirileireistä parhain ja kaunein, mutta erityisesti pienten partiolaisten huoltajia voi mietityttää moni asia. Päivitämme ja keräämme huoltajille tietoa ja vinkkejä tälle sivustolle leiristä ja leirille valmistautumisesta.

YHTEYDENPITO

Kajahus on piirileiri, joka on ajassa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että leirillä on mahdollisuus ladata puhelimia ja leirikuulumisia voi seurata somesta.

Posti

Leiriläiselle voi lähettää leirin aikana myös perinteistä etanapostia osoitteeseen
Poste Restante
Kajahus/Vastaanottajan nimi
98100 Kemijärvi.

Huomioithan, että posti haetaan Kemijärveltä viimeisen kerran perjantaina. Valitettavasti emme voi huolehtia sen jälkeen saapuneen postin jakelusta tai palautuksesta.

TURVALLISUUS

Kajahuksella otetaan turvallisuus huomioon monin eri tavoin. Leirialue sijaitsee lähellä Kemijärveä (noin 20 km) ja Rovaniemeä (noin 80 km). Alueella on järjestyksenvalvojia ja kulkemisia leirille ja leiriltä valvotaan. Lisäksi leirillä toimii leirisairaala.

VALMISTAUTUMISOPAS

Kajahusta varten voit alkaa valmistautumaan jo nyt! Leirin etenemistä voit seurata somessa Facebookissa (facebook.com/kajahus2019) ja Instagramissa @kajahus2019. Lisätietoja ja vinkkejä valmistautumiseen päivitetään myöhemmin.